Om oss

 

Sveda & Värk AB är ett företag som drivs av sjuksköterskor som fortfarande är yrkesverksamma. Företaget startade 2018 på våren av nuvarande ägare Sara Jakobsson och Jörgen Arvidsson och vi har erfarenheter som underleverantörer till större bolag samt av egna uppdrag.

Vi arbetar med sjuksköterskebemanning till offentlig och privat vård.

Sveda & Värk vill hjälpa till att lösa vårdens största problem, behov av personal.  Istället för befordran av arbetsgivaren som leder till sjukskrivningar, hög arbetsbelastning och med risk för påverkan på patientsäkerheten kan vi bemanna med kort varsel på längre och kortare uppdrag. Sveda & Värk är inte till för att ersätta ordinarie personal utan vi vill förstärka den ordinarie personalen som är grunden i vårdarbetet. Samtidigt är det vår förmåga att presentera ”rätt kandidater” som skapar värde (för båda parter).

Vi är ett mindre företag men vi ser det mer som vår styrka än en svaghet.  Ett sammansvetsat team som jobbar för att ständigt förbättra och utveckla vår verksamhet. Våra tidigare kunder har varit nöjda med vårt samarbete, att vi är ett mindre företag har de sett som en fördel. De har direkt pratat med rätt person och fått snabba beslut och svar.

Teamet bakom sveda & värk AB

 • Sara Jakobsson

  Sara Jakobsson

  VD

 • Jörgen Arvidsson

  Jörgen Arvidsson

  Vice VD

 • Stina Johansson

  Stina Johansson

  Administratör & Konsultchef