Uppdrag – Psykiatri, Stockholm

 

Sveda & Värk söker sjuksköterskor till psykiatriska vårdavdelningar i Stockholm

Just nu söker vi för kunds räkning, kompetenta och drivna leg. sjuksköterskor som är redo för nya erfarenheter.

Om uppdraget: Tjänstgöringen består av sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på psykiatrisk heldygnsvådsavdelning. Avdelningen är akutpsykiatrisk vårdavdelning som erbjuder kvalificerad psykiatrisk vård till vuxna dygnet runt. Det finns omvårdnadspersonal och tillgång till läkare dygnet runt. 

Avdelningarna har inriktning allmänpsykiatri och är psykiatriska vårdavdelningar med heldygnsvård för personer över 18 år som vårdas enligt HSL (Hälso och sjukvårdslagen) eller LPT (Lagen om sluten psykiatrisk tvångsvård).

Vi söker sjuksköterskor som tar stort ansvar och har god samarbetsförmåga. Meriterande är om du sedan tidigare har erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Du ska utan svårigheter kunna uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket.

Period och schema kommer du överens om med din kontaktperson på Sveda & Värk. Du kan välja mellan att jobba extra vid sidan av din fasta tjänst, på deltid eller heltid.

Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Stockholms län

Omfattning: Ströpass till heltid

Tidsperiod: Start omgående

Arbetstider: Flexibla arbetstider, dag/kväll/helg och natt

Vi erbjuder: En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag. Snabb service och flexibla schemalösningar. Marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär. Tjänstepension. Relevanta försäkringar. Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort. Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar

Vilka är vi på Sveda & Värk?

Sveda & Värk är ett företag som drivs av sjuksköterskor som fortfarande är yrkesverksamma. Sveda & Värk vill hjälpa till att lösa vårdens största problem, behov av personal. Istället för befordran av arbetsgivaren som leder till sjukskrivningar, hög arbetsbelastning och med risk för påverkan på patientsäkerheten kan vi bemanna med kort varsel på längre och kortare uppdrag.

Vi är ett mindre företag men vi ser det mer som vår styrka än en svaghet.  Ett sammansvetsat team som jobbar för att ständigt förbättra och utveckla vår verksamhet.

Fyll i och skicka din ansökan nedan.

OBS: Om du har problem med formuläret, skicka in din ansökan till info@sveda-vark.se