Sveda & Värk söker sjuksköterskor till Botkyrka

Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter.

Om uppdraget: Tjänstgöringen består av sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom hemsjukvård, särskilt boende..

Vi söker en prestigelös, flexibel och självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga. Meriterande är om du sedan tidigare har erfarenhet av arbete inom hemsjukvård, äldrevård. Du ska utan svårigheter kunna uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket. Vi ser även att du som söker är noggrann, har god samarbetsförmåga samt ansvarskänsla.

Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet

Var: Botkyrka kommun

Omfattning: Ströpass

Tidsperiod: Från nu och framåt

Arbetstider: Måndag – fredag 07.45 – 16:15 (30 min rast) 

Vi erbjuder: En personlig kontaktperson som finns här för dig under hela ditt uppdrag.

Snabb service och flexibla schemalösningar. Marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär. Tjänstepension. Relevanta försäkringar. Behjälplighet med boende om du söker uppdrag på annan ort. Jourtillgänglighet dygnet runt årets alla dagar.

När du arbetar tillsammans med oss gör vi allt för att du ska trivas och vi finns med hela vägen för att säkerställa att du mår bra och utvecklas i den riktning du vill.

Vilka är vi på Sveda & Värk?

Sveda & Värk AB är ett företag som drivs av sjuksköterskor som fortfarande är yrkesverksamma. Sveda & Värk vill hjälpa till att lösa vårdens största problem, behov av personal. Istället för befordran av arbetsgivaren som leder till sjukskrivningar, hög arbetsbelastning och med risk för påverkan på patientsäkerheten kan vi bemanna med kort varsel på längre och kortare uppdrag.

Vi är ett mindre företag men vi ser det mer som vår styrka än en svaghet.  Ett sammansvetsat team som jobbar för att ständigt förbättra och utveckla vår verksamhet.

Uppdrag – Kommunal vård, Botkyrka

 

Fyll i och skicka din ansökan nedan.

OBS: Om du har problem med formuläret, skicka in din ansökan till info@sveda-vark.se